Previous
Previous Product Image

Baby Bath | Baby Blossom

RM29.00
Next

Baby Bath | Rose Lavender

RM29.00
Next Product Image

Baby Bath | Lemon & Eucalyptus

RM29.00

Baby bath berkawat satu satu horaaa horeyyy !
Rambang mata aih tengok baby bath comey lotey ni. Dengar-dengar kata haruman dia pun boleh tahan menusuk kalbu. Memang tak sabar lah nak mandikan anak-anak dengan baby bath Tasneem Naturel ni nanti. Ada 3 jenis haruman, tukar-tukar pakai setiap hari. Haa, barulah anak seronok nak mandi.
===============
JENIS BABY BATH
===============
++ Rose & Lavender – Waaah, belum bau pun dah tau haruman dia macam mana. Dah terbayang ladang lavender dah ni, bestnyaaaa! Rose dan lavender ni sangat membantu utk memberi ketenangan dan rasa rileks pada anak-anak. Lepas mandi, confirm behave!
++ Lemon & Eucalyptus -Yang ni pun confirm BEST. Yelah, ada lemon dan eucalyptus kut. Musim-musim skrg ni mmg sesuai sangat guna mandian yang berasaskan lemon ni. Lemon membantu untuk menurunkan suhu dan mengurangkan panas badan. Tapi, kalau tak panas badan pun boleh je nak mandi pakai baby bath ni.
++ Baby Blossom – Yang ni bau dia soft dan tenang sangat. Terasa kesegaran dan kelembutan bunga tu. Memang lepas mandikan baby, rasa tak sabar nak gomol-gomol ehe.
Nak dua ke tiga?
Mestilah tiga-tiga!

Category:
Trust Badge Image

Description

Baby bath berkawat satu satu horaaa horeyyy !
Rambang mata aih tengok baby bath comey lotey ni. Dengar-dengar kata haruman dia pun boleh tahan menusuk kalbu. Memang tak sabar lah nak mandikan anak-anak dengan baby bath Tasneem Naturel ni nanti. Ada 3 jenis haruman, tukar-tukar pakai setiap hari. Haa, barulah anak seronok nak mandi.
===============
JENIS BABY BATH
===============
++ Rose & Lavender – Waaah, belum bau pun dah tau haruman dia macam mana. Dah terbayang ladang lavender dah ni, bestnyaaaa! Rose dan lavender ni sangat membantu utk memberi ketenangan dan rasa rileks pada anak-anak. Lepas mandi, confirm behave!
++ Lemon & Eucalyptus -Yang ni pun confirm BEST. Yelah, ada lemon dan eucalyptus kut. Musim-musim skrg ni mmg sesuai sangat guna mandian yang berasaskan lemon ni. Lemon membantu untuk menurunkan suhu dan mengurangkan panas badan. Tapi, kalau tak panas badan pun boleh je nak mandi pakai baby bath ni.
++ Baby Blossom – Yang ni bau dia soft dan tenang sangat. Terasa kesegaran dan kelembutan bunga tu. Memang lepas mandikan baby, rasa tak sabar nak gomol-gomol ehe.
Nak dua ke tiga?
Mestilah tiga-tiga!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baby Bath | Lemon & Eucalyptus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart

0

No products in the cart.