Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Seremban dan Klang

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Seremban dan Klang

Assalamualaikum, saya Shi Jamal. Ibu kepada 2 orang anak berumur 7 (Imer) & 2 (Umar) tahun sekarang. 

Perkenalan saya bersama Tasneem Naturel bermula ketika umar berumur 2 bulan. Anak saya terkena jangkitan di telinga akibat dari cairan yang keluar dari hidung umar. Ini disebabkan tiub yang menghubungkan hidung dan telinga umar selari. Jadi air selsema dari hidung mengalir ke telinga umar dan menyebabkan jangkitan. 

 

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Seremban dan Klang

 

Sebelum kenal dengan Tasneem saya telah berulang alik berjumpa doctor pakar di HTAR selama 3 kali. Empat hari sebelum temujanji yang ke 4, saya telah mendapatkan Cough Flu Rub dari salah seorang ejen Tasneem. Terus apply pada anak di hidung, tepi telinga, dada, tapak kaki juga bahagian belakang badan.

 

Cairan yang keluar dari hidung umar semakin mengering. Syukur yang ibu masa itu ALLAH sahaja yang tahu. 

Hari temujanji ibu dan umar ke hospital seperti biasa. Setelah lama menunggu, tiba giliran nama umar di panggil. Doktor check sekejap dan minta MA bersihkan kerak yang dah kering dalam telinga umar dan minta ibu kembali berjumpanya. Dengan muka excited doctor beritahu yang cairan dah kering.

 

Puan buat apa? Doktor tanya, saya beritahu doctor saya sapu balm batuk. Dan dengan happy doctor kata “yeay, tak perlu datang lagi ye baby”. Syukur Allah, terima kasih Tasneem sebab bagi adik umar sihat.

 

Alhamdulillah syukur sangat asbab balm Tasneem anak saya kembali sihat. Dan sekarang saya menjadi salah seorang ejen rasmi Tasneem Naturel, untuk yang mahu dapatkan balm dan produk Tasneem yang lain lain boleh hubungi saya.

 

http://www.wasap.my/60172876982/blogbalm

 

Kawasan COD

Negeri Sembilan: Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan, Paroi, Mambau, Mantau, Sendayan dan kawasan berhampiran

Selangor: Sungai Udang, Pandamaran, Kampung Raja Uda, Telok Gadong, Kampung Delek, Rantau Panjang, Tanjung Syawal, Sungai Pinang & sekitar

Shopping cart

0

No products in the cart.