Free shipping for orders over RM250.00 applicable for Peninsular Malaysia only.
Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang

Saya mula berkenalan dengan balm Tasneem dari abah mertua saya. Masa tu abah cerita kebaikan balm2 Tasneem. Dipendekkan cerita, abah sponsor saya jadi ejen masa tu RM50 bulan Ogos2018. Saya mula membeli set balm cfrub+bodywash cfrub+roll on cfrub (untuk customer) & balm cfrub+calm utk saya sendiri. 

 

Waktu tu saya rasa ia adalah balm biasa sebab anak2 semuanya sihat. Dijadikan cerita pada September anak saya dijangkiti HFMD. Saya hanya sapu calm sebab badan dia membengkak. Amazing sangat sebab ank tak meragam, tak menangis even tengah menahan sakit badan membengkak.

 

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang

 

Ummi Izzah suggest skeenz. Saya guna skeenz dalam masa seminggu abis semua kudis2 hfmd di badan anak. Ajaib ! 

 

Alhamdulillah, Allah temukan dengan produk luar biasa hebat ini.  Kemudian, saya berjinak2 membeli balm utk buat stok. Mula up poster2 di socmed saya. Dan mendapat oder dari kawan2, family & orang yg tak dikenali. Bulan pertama saya daftar ahli saya terus naik egen. Lumayan ! Balm yang saya anggap biasa adalah luar biasa rupanya. Jatuh cinta lagi 🥰

 

Ramai yang saya dah bantu membuatkan rasa ingin “membantu lebih ramai” berkobar2 setiap hari. 

Tq Ummi, tq master Azizah, tq team #AMZ sebab support, tak kedekut ilmu. Bangga dengan diri sendiri dan saya teruskan hingga kini .

COD area Seremban dan Senawang boleh klik sini ya, saya bantu

www.wasap.my/60194677660

 

#inikisahbenar #nukilandarihati

AlyaMahat

Facebook Comments

Shopping cart

0

No products in the cart.