FREE SHIPPING ON ORDERS OVER $70

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”211″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]Assalamualaikum & Hai

 

Salam perkenalan. Saya dikenali sebagai Azizah Zan, nama penuh Azizah binti Mohd Zan.

Ramai suka panggil saya Za, Zah, Iza atau Zizah dan saya selesa dengan mana mana panggilan ini. 

 

Saya berasal dari Pelabuhan Klang, Selangor, anak kelima dari tujuh adik beradik. Sekarang saya sudah berkahwin, isteri kepada Mohamad Syafiq bin Abd Latip dengan kurniaan 3 orang cahayamata lelaki semuanya setakat ini alhamdulillah.

 

Saya seorang ibu yang bekerja dari rumah, dalam masa sama saya suka mendidik anak anak saya dari kecil lagi dari rumah. Sehingga rumah saya suatu ketika dulu pernah dikatakan ‘tadika’.

 

Di blog ini saya happy dapat berkongsi pengalaman saya bersama anak anak, dari segi tumbesaran, tips kesihatan dan juga tips mahal yang saya dapat berkaitan parenting (keibubapaan) kepada para pembaca.

 

Saya juga sangat teruja sekarang ini membantu para ibu yang berkerja mahupun surirumah bersama sama menjana pendapatan sendiri dari rumah, samada untuk membantu suami, menambahbaik ekonomi  keluarga, ada duit belanja sendiri malah saving sendiri walaupun hanya berada di rumah.

 

Kini bersama sama saya ada seramai hampir 600 lebih para ejen berdaftar di bawah saya di dalam team saya AMZ Legacy bersama syarikat Tasneem Naturel. Semakin ramai leaders yang lahir dari team saya,   mereka menjana income 4 angka, 3 angka, bersama saya. 

 

Semoga perkongsian perjalanan hidup saya bersama anak anak dan teammates saya mampu menjadi motivasi dan bermanfaat untuk semua!

 

Salam Sayang,

Azizah Zan.

 

Boleh follow saya di sini ya:

 

Fb personal:

https://www.facebook.com/azizah.mohdzan.5

 

Fb page:

https://www.facebook.com/N.BABYBALM/

 

Instagram Personal:

http://instagram.com/azizah_mohdzan

 

Instagram Bisnes:

http://instagram.com/tasneemnaturelbyza

 

Telegram Channel:

http://t.me/azizahzanschannel[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

Shopping cart

0

No products in the cart.