BERMINAT NAK JADI EJEN TASNEEM NATUREL, DI BAWAH TEAM AMZ?

DUIT SENTIASA TAK CUKUP...

Stresskan… duit masuk hujung bulan aja, kejap je dah habis, bayar hutang, pinjaman, bayar sewa, makan minum bayar itu… bayar ini.. simpanan pun zero.

TAK BERAPA PANDAI BERNIAGA...

Ada niat nak berniaga tetapi takut nak move? Takut gagal, ataupun pernah berniaga tapi hasil tak ada. Semangat berniaga ada… tapi ilmu perniagaan tiada?

NAK BANTU SUAMI/ KELUARGA

Anda nak mulakan biz untuk tambah pendapatan keluarga di kala keadaan yang tidak menentu ini tetapi tak tahu biz mana berpotensi, laju dan produk yang dipercayai?

JANGAN RISAU, BIAR KAMI BANTU ANDA!

Kami di Team AMZ amat komited dan bersedia untuk membantu anda berjaya. Yang bestnya, kami memang ada proven results tau; berjaya bantu ramai usahawan lebih-lebih lagi suri rumah untuk jana income dari rumah melebihi 4 angka.

NAK TAHU TAK KENAPA SISTEM EJEN TASNEEM NATUREL SANGAT POPULAR?

Korang tahu kan, yang sistem Ejen Tasneem ni tersangatlah seronookk. Kami ada beberapa sebab utama yang buat ramai orang jatuh cinta dengan sistem kami… Jangan tak tahu, sistem ejen kami amat popular sampai kami terpaksa buat selected, temuduga untuk special-special latihan.. berduyun-duyun mohon. Semua ni dibuat untuk nak pastikan agar kualiti coaching dan latihan yang diberikan kepada ejen-ejen baru terjaga, impak padu dan high kualitinya. Best kan?

100% FREE DAN TANPA MODAL, CONFIRM TAK AKAN RUGI SAMPAI BILA-BILA

Of Course! Freeee!, HQ Tasneem tak letakkan yuran keahlian, atau mewajibkan ejen-ejen Tasneem membeli produk. 100% Free dan tanpa modal. Berbeza dengan brand-brand lain yang kebanyakan nya perlukan modal untuk join.

Join tanpa modal, maka confirmlah anda tak akan rugi kan. 😛

BOLEH JADI PARTNER, LOCK PROFIT MARGIN LEBIH TINGGI 23% SELAMANYA!

Dalam Tasneem, kalau nk lock partner, guarantee profit margin 23% SELAMANYA! tak de KPI sebulan. Xde Minimum Order Quantity (MOQ) bulanan. Ha best kan! Nak untung lebih. Work hard le jawapannya kan.

PRODUK MUDAH TERJUAL & REPEAT ORDER YANG TINGGI!

Produk utama Tasneem adalah baby dan food, baby dan food… sangat senang nak di jual. Prospek customer Tasneem adalah semua orang yang ada baby dan ada mulut untuk makan.

Selagi ada yang berkahwin, dan beristeri insyaAllah ada yang mengandung dan melahirkan. Statistik dari Jabatan Perangkaan Malaysia, sebanyak 111,573 kelahiran dilaporkan pada suku tahun kedua 2021. Ramai tuuu.. baru setengah tahun dah ratus ribu kelahiran.

SISTEM SOKONGAN YANG PADU!

Sistem bimbingan yang intensif, konsisten untuk membantu perjalanan anda berjaya dalam Tasneem Naturel. Latihan yang komprehensif dan padat untuk menyediakan anda bergelar MASTER LEADER.

BEST NYA!

SAYA DAH TAK SABAR NAK JOIN TASNEEM NATURAL!

Shopping cart

0

No products in the cart.