9 Petua Hilangkan Batuk Dan Selsema Bayi Secara Semulajadi

Mempunyai anak kecil memang membahagiakan setiap pasangan, namun anak kecil dijangkiti batuk dan selsema paling dirisaukan. Pasti tidur bayi terganggu dan sukar untuk menyusu akibat hidung yang tersumbat. Dalam keadaan bayi masih baru, ia lumrah bayi mudah dijangkiti batuk dan selsema. Lagi pula bayi yang masih di dalam pantang kebiasaannya mempunyai sisa sisa lendir yang […]

2 Bahan Mujarab Hilangkan Batuk Berkahak

7 Tips Mudah Baby Dalam Pantang Susah Tidur

Bayi menangis je setiap malam, cara menangis pula jerit jerit suara kuat, kadang sampai biru muka. Habis satu rumah huru hara malam berjaga semua ahli keluarga gilir gilir nak bantu dodoikan bayi. Sampai atuk nenek pun berjaga, suami yang kerja siang pun tak dapat tidur. Bila tetamu datang ziarah ayat biasa disebut: “Alah biasalah tu […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Kulim, Kedah

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ibu-ibu sekalian.   Nama saya Cik Syaharbanun bintiAbd.Latip, ibu-ibu boleh panggil Kak sya yer..saya berumur 35 tahun menetap di Kulim, Kedah dan mempunyai seorang anak lelaki yang berumur 12 tahun. Saya seorang surirumah. Disamping itu, saya berniaga kecil-kecilan dengan membuat kueh-mueh dan hantar digerai-gerai. Saya juga merupakan salah seorang pengedar produk […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang

Pengedar/Agent Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah

Assalamualaikum dan Hai  Saya Izzah Ghazali agent sah dan Executive Leader Tasneem Naturel Sungai Petani, Kedah sejak Disember 2017.   Pengedar/Agent Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah   Bagaimana saya menjadi agent adalah selepas terjatuh hati dengan balm set sweet dream yang saya gunakan untuk anak. Iaitu combo 2 balm, calm time dan sleep time balm. […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Kepala Batas, Kedah

Macam mana saya boleh join Tasneem Naturel dan pengalaman peribadi guna balm Tasneem    Nama saya Yuhana  Mohd Radzi, berusia 42 tahun dan memiliki 4 org cahayamata comel, dua lelaki dan dua perempuan berusia dlm lingkungan 3 hingga 15 tahun. Mengambil jurusan Pengurusan Perniagaan ketika di universiti adalah kerana minat saya dlm bidang perniagaan.    […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Seremban dan Klang

Assalamualaikum, saya Shi Jamal. Ibu kepada 2 orang anak berumur 7 (Imer) & 2 (Umar) tahun sekarang.  Perkenalan saya bersama Tasneem Naturel bermula ketika umar berumur 2 bulan. Anak saya terkena jangkitan di telinga akibat dari cairan yang keluar dari hidung umar. Ini disebabkan tiub yang menghubungkan hidung dan telinga umar selari. Jadi air selsema […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang