Home Azizahzan

Azizahzan

Balm Tasneem Naturel Bantu Ibu Ayah Yang Mempunyai Anak Kecil

Menguruskan anak kecil di rumah mesti sangat mencabar lagi lagi untuk bakal ayah dan ibu yang pertama kali menimang cahaya mata. Sama ada ibu bekerja atau surirumah sepenuhnya, pasti sering menghadapi masalah common berkaitan anak yang kerap kali mengusik emosi. Sehubungan itu, balm ini dibuat atas permintaan seorang ibu yang meminta cadangan bagaimana nak atasi […]

9 Petua Hilangkan Batuk Dan Selsema Bayi Secara Semulajadi

Mempunyai anak kecil memang membahagiakan setiap pasangan, namun anak kecil dijangkiti batuk dan selsema paling dirisaukan. Pasti tidur bayi terganggu dan sukar untuk menyusu akibat hidung yang tersumbat. Dalam keadaan bayi masih baru, ia lumrah bayi mudah dijangkiti batuk dan selsema. Lagi pula bayi yang masih di dalam pantang kebiasaannya mempunyai sisa sisa lendir yang […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Senawang

Saya mula berkenalan dengan balm Tasneem dari abah mertua saya. Masa tu abah cerita kebaikan balm2 Tasneem. Dipendekkan cerita, abah sponsor saya jadi ejen masa tu RM50 bulan Ogos2018. Saya mula membeli set balm cfrub+bodywash cfrub+roll on cfrub (untuk customer) & balm cfrub+calm utk saya sendiri.    Waktu tu saya rasa ia adalah balm biasa […]

7 Tips Mudah Baby Dalam Pantang Susah Tidur

Bayi menangis je setiap malam, cara menangis pula jerit jerit suara kuat, kadang sampai biru muka. Habis satu rumah huru hara malam berjaga semua ahli keluarga gilir gilir nak bantu dodoikan bayi. Sampai atuk nenek pun berjaga, suami yang kerja siang pun tak dapat tidur. Bila tetamu datang ziarah ayat biasa disebut: “Alah biasalah tu […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Kulim, Kedah

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ibu-ibu sekalian.   Nama saya Cik Syaharbanun bintiAbd.Latip, ibu-ibu boleh panggil Kak sya yer..saya berumur 35 tahun menetap di Kulim, Kedah dan mempunyai seorang anak lelaki yang berumur 12 tahun. Saya seorang surirumah. Disamping itu, saya berniaga kecil-kecilan dengan membuat kueh-mueh dan hantar digerai-gerai. Saya juga merupakan salah seorang pengedar produk […]

Pengedar/Agent Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah

Assalamualaikum dan Hai  Saya Izzah Ghazali agent sah dan Executive Leader Tasneem Naturel Sungai Petani, Kedah sejak Disember 2017.   Pengedar/Agent Tasneem Naturel Sungai Petani Kedah   Bagaimana saya menjadi agent adalah selepas terjatuh hati dengan balm set sweet dream yang saya gunakan untuk anak. Iaitu combo 2 balm, calm time dan sleep time balm. […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Bangi Kajang, Selangor

Kami ingat lagi masa tu Hannah umur setahun lebih. Balik dari taska tengok dia okay. Main gurau dengan abang kakak macam biasa. Perasan juga dia batuk tapi tak kerap. Malam tu sebelum tidur memang dah nampak lain sebab Hannah asyik batuk. Kerap batuk. Kuat pula tu. Batuk macam orang tua. Kesian sangat. Tengah malam pun […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Kepala Batas, Kedah

Macam mana saya boleh join Tasneem Naturel dan pengalaman peribadi guna balm Tasneem    Nama saya Yuhana  Mohd Radzi, berusia 42 tahun dan memiliki 4 org cahayamata comel, dua lelaki dan dua perempuan berusia dlm lingkungan 3 hingga 15 tahun. Mengambil jurusan Pengurusan Perniagaan ketika di universiti adalah kerana minat saya dlm bidang perniagaan.    […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Kulim, Kedah

Assalamualaikum saya Nadia seorang ibu muda yang bekerja dan mempunyai seorang anak perempuan yang comel, tinggal di Kulim Kedah.   Start nadia JATUH HATI dengan balm Tasneem bila anak ada masalah susah tidur malam dan kerap sembelit bila dia umur 6 bulan.   Asbab post sepupu nadia sentiasa share di web, nadia terus sign up […]

Pengedar/ Agent Tasneem Naturel Seremban dan Klang

Assalamualaikum, saya Shi Jamal. Ibu kepada 2 orang anak berumur 7 (Imer) & 2 (Umar) tahun sekarang.  Perkenalan saya bersama Tasneem Naturel bermula ketika umar berumur 2 bulan. Anak saya terkena jangkitan di telinga akibat dari cairan yang keluar dari hidung umar. Ini disebabkan tiub yang menghubungkan hidung dan telinga umar selari. Jadi air selsema […]